Beoordelingen van 't Oude Stadthuys Gorinchem

Recente recensies van 't Oude Stadthuys Gorinchem

5 sterren na 89 reviews

, 03-10-2020

Kwaliteit:

Rating

T was Top, wij hebben eten afgehaald, de tapas box de luxe, meer dan voldoende voor 2 personen, heerlijke warme en koude tapas en keurig op tijd , wat je bij de bestelling op kunt geven. Zeer zeker een aanrader niet alleen voor afhalen maar ook om in het volledige verbouwde restaurant te genieten van heerlijk eten en een relaxte avond.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas smaakte prima. De bestelling was exact op tijd klaar. Bij het afhalen werden we zeer vriendelijk geholpen. Enige nadeel was dat je bij de online bestelling direct moet betalen ipv bij afhaken.

, 13-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke tapasboxen besteld, wij hebben gesmuld! Een absolute aanrader!

, 12-09-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit tegen een goede prijs

, 22-08-2020

Kwaliteit:

Rating

De box was weer heerlijk. Wel jammer dat er toch mosselen inzaten ondanks de opmerking die ik had ingevuld om geen mosselen erbij te doen.

, 18-07-2020

Kwaliteit:

Rating

De maaltijd was prima. Helaas was de bestelling ondanks de bevestigingsmail niet doorgegeven aan de keuken waardoor er erg lang op gewacht moest worden ondanks de afgesproken tijd. Een compensatie was netjes geweest. Tip: maak het mogelijk om de bestellingen al eerder te plaatsen ipv op de dag zelf vanaf 16u. Dan kunnen jullie er veel beter op plannen.

, 11-07-2020

Kwaliteit:

Rating

Een goedgevulde tapasbox met veel verschillende tapaslekkere! Is ook ruim voldoende voor 2 personen. De box stond precies op tijd klaar, heel fijn! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 24-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Goede kwaliteit!

, 13-06-2020

Kwaliteit:

Rating

De mix tapas box was super!! Meer dan genoeg ook voor 2 personen

, 08-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer perfect de tapasschotel vis de tapasschotel vlees. Goede samenstelling en variatie

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Goed verzorgd, Tapas waren lekker, alleen best wat prijzig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Buitengewoon lekker, goed verzorgd! Toppie We hadden er samen een maaltijd en de volgende dag nog een lunch van!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

, 01-06-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke borrelhappen en zeer smakelijke tapas en natuurlijk het broodbolletje. Alles stond keurig klaar op t afgesproken tijdstip, mooie dozen, zodat alles gescheiden bleef. Nu nog thuis op t terras, volgende keer op t plein bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede service. Tapas smaakte heerlijk, lekker vers en goede variatie

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten, en super vriendelijke bediening

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

op onze 25 jarige trouwdag tapas schotels besteld. alles keurig verzorgd iedereen had voldoende eten. Bedankt voor de goede service!

, 29-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Bij ophalen super vriendelijk geholpen en ook nog even met de eigenaar gepraat die ook erg vriendelijk was. Het eten was daarbij ook erg lekker en goed bereid. Zeker een aanrader!!

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Echt heerlijk gegeten. Buikje vol. En zeker voor herhaling vatbaar. Dank jullie wel.

, 28-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heel goed en lekker genoeg voor twee personen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapasbox vlees. Erg lekker, goed verpakt, warm toen ik thuis kwam, voldoende voor twee personen. Prima gedaan door jullie. Aanbevolen bij andere vrienden en kennissen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Zeer makkelijk om te bestellen en het eten was verrukkelijk!

, 25-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 24-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De kok heeft er een feestje van gemaakt in de plastic doos! Mooi opgediend met mooie servetten, vochtig doekje voor je handen, tandenstoker en pepermuntjes. Top geregeld 👌🏻👌🏻

, 23-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was erg lekker en smaakvol! Een echte aanrader.

, 22-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk. Alles klopte. Wij zijn zeer tevreden over alles.

, 21-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was top, dank! Snel weer op locatie wat mij betreft!

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig. En enorm fijn dat glutenvrij ook mogelijk is. We hebben er met 7 personen heerlijk van gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was prima. Je kon proeven dat het verse producten waren. Erg lekkere gerechtjes ook. Wij hopen, dat jullie (ook na Corona tijd) deze borrel en vis/vleesboxen blijven verkopen. Wij hebben heerlijk genoten in onze tuin!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was echt top! Heerlijk, gevarieerd en meer dan genoeg. Graag in het nieuwe normaal ook als afhaalmogelijkheid behouden !

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was een feestje! Heerlijk gegeten, veel verschillende gerechtjes (tapas) en alles was ook nog warm.

, 17-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top, ik ben zo dol op de saté dat ik vaak niet anders kies.

, 16-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 15-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Een betere manier om de verjaardag van de kids te vieren is er op dit moment helaas niet. Makkelijk te bestellen, exact op tijd het eten kunnen afhalen waarbij het keurig in de auto wordt gezet. Smakelijk en echt heel veel meer dan genoeg. We misten alleen de gezelligheid van het terras, maar dat halen we wel weer een keer in bij 't Oude Stadthuys als dat weer kan. Fijn personeel en alles keurig volgens RIVM richtlijnen inclusief ontsmettende gel buiten. Allemaal uitstekend geregeld. Klasse!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooie borrel box met heerlijke tapas hapjes! We hebben ervan genoten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij waren zeer aangenaam verrast. Heerlijk die tapasbox. Zeer goede kwaliteit, ziet er mooi verzorgd uit en.... het was heel lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

4 gangen menu (1 keer vis en 1 vlees) afgenomen. Op tijd geleverd, keurig verpakt en duidelijke uitleg. Zag er heerlijk uit en smaakte zo ook. Dat er ook nog een fles wijn bij zat, maakte het helemaal af.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Super eten genoeg goede prijs Super service Zeker voor herhaling vatbaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima verzorgd! Top!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas box mix was echt geweldig! Zeker voor herhaling vatbaar :)

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Luxe tapas box besteld en opgehaald. Ging heel soepel. Thuis genoten van de heerlijke tapas vlees en vis. Aanrader!

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Wij hebben enorm genoten van de tapas schotels voor twee personen. Wat een feest om de hele avond te kunnen genieten van deze kwaliteit gerechten. Een topper!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk en netjes met een beschrijving hoe je het warm moest maken en meer dan genoeg.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-05-2020

Kwaliteit:

Rating

TOP! Heerlijke gerechten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de luxe Tapas Mix Box. Goed verzorgd, de smaken waren heerlijk. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, de luxe box had een mooie variatie van vis, vlees, koud en warm. Zeker een aanrader om te nemen. Onze voorkeur, iets wat we beiden niet lusten, zat er ook niet bij. Fijn!

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk thuis uit eten, vriendelijk geholpen en een eerlijke prijs. Alleen geen idee waarom er (veel) peper in de salade zat, die is de afvalemmer in gegaan en dat is zonde want de andere ingrediënten waren super.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Goede kwaliteit eten. Smakelijke zalm met heerlijke groeten en aardappeltjes. Het is natuurlijk een andere beleving dan in het restaurant zelf eten, maar de kwaliteit is super. De service is als vanouds op en top.

, 09-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Hadden o.a. tapas. Verse producten, alles nog warm bij thuiskomst. Iedereen genoten.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapa’s waren heel erg lekker, zoals altijd is het eten heel goed!

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het eten was heerlijk en rijkelijk voldoende.

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

In eerste instantie foute bestelling meegekregen! Maar na belletje alles naar volle tevredenheid opgelost, we gaan zeker nog eens bestellen, want eten was heerlijk!! Hartelijke groet Rob Fontijn

, 08-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De vegetarische tapas schotel was heerlijk! Helaas was onze bestelling verwisseld met de klant voor ons maar dit werd snel opgelost waarbij wij een gratis fles wijn ontvingen. Voor herhaling vatbaar!

, 07-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Mooi op tijd klaar. Prima omschrijving bij de verschillende menu’s. Heerlijk gegeten

, 06-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, het eten stond op tijd klaar voor afhalen. Goed verpakt zodat het thuis ook nog warm was.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

zag er keurig uit smaakte net zo en de spareribs waren heerlijk gaar top👌👌

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, we hebben ervan genoten. Goed verzorgd, keurig verpakt en bedankt voor de tegoedbon! Zeeeeer tevreden!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Iedere hap was lekker en het was ook zeker genoeg. We hebben genoten!

, 04-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten! Aanrader!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en van bestellen t/m afhalen alles prima geregeld.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Gemakkelijk te bestellen. Gemakkelijk af te halen. Geen wachttijd Prima eten. Zalm bij de asperges wat aan de kleine kant, maar wel heel lekker. Leuke attentie, tegoedbon. Zeker voor herhaling vatbaar.

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles was lekker als altijd en voldoende voor 2 personen. We bestellen zeker ook volgende keer!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Boven verwachting goed. Verse producten, heerlijke combinaties en tot de tandenstoker toe compleet. We hebben genoten!

, 03-05-2020

Kwaliteit:

Rating

De tapas waren echt heerlijk en smaakten net zo als ‘vroeger’. De broodbol was ook om je vingers bij af te likken! Leuk dat er een kortingsbon voor een volgende bestelling bij zat. Zonder de benodigde stempel, maar dat komt wel goed, toch? Samengevat: aanrader!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas was heerlijk. Afhalen ging snel en zag er verzorgd uit. Voor herhaling vatbaar!

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten, echt een aanrader.

, 02-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten van de tapas schotel! Ideaal om in deze tijd toch wat extra's/leuks te doen in het weekend. Super service, wordt gewoon in de auto gezet! Zeker voor herhaling vatbaar.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect. Mbt de bereiding een paar aanvulling. Er staat in de instructie niet of de bakjes voor de maishoender en paddestoelen de oven ik kunnen. (Ik heb ze met elkaar in een ovenschaal opgewarmd) Er staat niet hoe en hoelang de asperges opgewarmd moeten worden. (Ik heb ze 3 minuten in de pan water gelegd) Verder perfect een ruim voldoende. Heel hartelijk bedankt

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was allemaal erg lekker en voldoende. Keurig verzorgd. Ik snap dat het niet mogelijk is, maar zou wel vlees/vis combinatie willen naar eigen keuze samengesteld.

, 01-05-2020

Kwaliteit:

Rating

, 30-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten; een vis-en vlees tapas schotel. En twee broodbollen. Meer dan genoeg voor ons vieren. Goed geregeld met ophalen. Servetten, tandenstokers en pepermuntjes erbij. Super! Maar 1 kleine kanttekening; de spareribs waren aan de droge kant en we misten een klein beetje saus daarbij. Maar dat is misschien persoonlijk. Zeker voor herhaling vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoge kwaliteit, en heel vriendelijk geholpen; toch een soort van restaurant gevoel. Top.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker. We hebben de tapasvis- en de tapasvleesbox besteld. Jammer dat er geen vegetarische box op het menu stond dan hadden we die ook besteld.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben echt heerlijk gegeten! Het zag er fantastisch opgemaakt uit. De warme gerechten en de patat warm bij thuiskomst goed warm. Bedankt!!!!!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Top! Frietjes zijn een aanrader. Fijn dat jullie er weer zijn.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk 4-gangen menu afgehaald. Duidelijke instructies. Wij hadden echt meer dan genoeg. Aanrader!

, 28-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Genoten van de tapasbox! Goede balans tussen warme en koude hapjes, goed ingepakt en warm kunnen opeten! Top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfecte oplossing.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten! De tapas boxen waren rijkelijk gevuld, daarnaast gelukkig en duidelijk de allergie producten aangegeven zoals gevraagd. Dat komen we helaas wel eens anders tegen. Echt een aanrader om op deze manier heerlijk uit (thuis) eten te gaan.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Tapas box was heerlijk👌

, 26-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten, en goed concept met afhalen langs de parkeerplaats. Echt een aanrader.

, 25-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was in een woord Super!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

We aten een goede tapas vis schotel Goed eten, mooi opgediend, goede service, redelijke prijs. Aanbevolen.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

De luxe tapas mix box was echt voortreffelijk!

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Prima aflevering bij 't Oude Stadthuys. Alles wordt netjes in de auto gezet. Kwaliteit van het eten was uitstekend. De prijs is ook prima. Dus wij hebben lekker uit-thuis gegeten.

, 24-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke Tapas gerechten, met een goede wijn erbij. Het was echt een proeverijtje en vonden alles heerlijk! Een goede vullende maaltijd :)

, 23-04-2020

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker en vriendelijke service. Leuk ook de servetten van het restaurant erbij- het gevoel van uit eten maar dan in de achtertuin